Welkom bij Happy Screamers

Happy Screamers is in 2014 opgericht te Heerlen, afhankelijk zijn wij begonnen met kinder- en dameskleding. Wij waren van mening dat de grote online kleding aanbieders torenhoge marges rekenden en de kwaliteit vaker van slechte aard was. Dat triggerde ons, om de markt te bestoken met moderne kleding, tegen betaalbare prijzen en met een goede prijs-kwaliteit-verhouding.

Als eerst werd er begonnen met diverse jaarmarkten en braderieën te bezoeken en werd deze webwinkel in het leven geroepen. Na vele markten mee gedraaid te hebben en uit eigen ervaring, bleek al snel dat er meer vraag was naar dames kleding en dat beide afdelingen niet goed te combineren waren in een webwinkel. De webwinkel werd omgegooid en vanaf dat punt alleen nog voorzien van dameskleding en accessoires.

Het volgende hekelpunt diende zich aan, dames met een maatje meer, of zoals wij bij Happy Screamers vertalen: "Mooi is meer".
​Voor deze dames waren er weinig tot geen winkels die moderne, hippe en eigenijdse mode aanboden, dat was voor een aansporing om ons daarin te specialiseren. Hedendaags bieden wij een uitgebreide lijn dameskleding en accessoires in elke maat!

Happy Screamers streeft naar goede service en een hoge klanttevredenheid, is de klant tevreden, dan zijn wij pas tevreden. Dit willen wij behalen door o.a. de service "Niet tevreden, geld terug". Een garantie dat wij bieden aan al onze klanten. Past een kledingstuk niet, of doet deze niet aan de verwachting? Geen probleem, wij retourneren het betaalde bedrag, no-nonsense dus!

Mocht u op de hoogte willen blijven van alle aanbiedingen, winacties en laatste nieuwtjes? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

 

© 2014 - 2021 Happy Screamers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel