OVER ONS

Welkom bij Happy Screamers

Onze slogan zegt al genoeg: "Betaalbare mode in iedere maat". Hieronder leggen wij kort uit wie wij zijn en wat we doen...

Wie zijn wij?

Happy Sceamers is uit pure passie voor kleding ontstaan. Onze oorsprong begon op diverse jaarmarkten, braderieën en weekmarkten o.a. die van Heerlen, Eygelshoven maar vooral Heerlerheide. De roots van Ramona Wijnands-Falize, de eigenaresse, komt uit dit stadsdeel van Heerlen en is een bekend gezicht in en rond Heerlerheide. Na enkele jaren van markten draaien op werkelijk steenworp afstand van onze huidige vestiging, zijn wij hier uiteindelijk ingetrokken. Hedendaags niet meer weg te denken uit het straatbeeld van Heerlerheide.

 

Waar staan wij voor?

Happy Screamers staat niet alleen voor kwaliteit en betaalbaarheid. Goede service en klant tevredenheid staan bij ons in een hoog vaandel en daar streven wij iedere dag naar. Wij staan niet alleen bekend om onze betaalbare mode met een goede prijs- kwaliteit verhouding, maar vooral onze goede service en de bekende Limburgse gezelligheid. Ons team is er op gespecialiseerd om de klanten vakkundig te helpen, maar vooral met een eerlijke blik. Je wilt je klanten tevreden en vooral vaker terug zien en dat is bij Happy Screamers zeker aan de orde.

 

Waarom moet je bij ons zijn?

Happy Screamers bestrijkt een groot gebied wat betreft de mode. Zo hebben wij iedere week nieuwe collecties in elke maat. Niet alleen dames met maat 34 t/m 44 kunnen bij ons terecht, maar wij zijn vooral gespecialiseerd in de grote maten mode. Wij hebben een ruim assortiment kleding van maat 42 t/m 58. Het maak ons helemaal niet uit welke maat kleding je hebt, belangrijk voor ons is dat iedereen er modern, hip of stoer erbij kan lopen en dat alles tegen betaalbare prijzen. Een zeer bekend merk in de 'curvy fashion wereld' die door ons gevoerd wordt is Magna. Dames en zelfs heren kunnen bij Happy Screamers terecht voor kleding en advies. Wij hebben alles in huis om je compleet naar buiten laten gaan met een glimlach, want we hebben niet alleen kleding, maar ook schoenen, accessoires en ondergoed. 

 

Waar kan je ons nog meer van?

Zoals velen al weten is Happy Screamers ook zeer actief op de social media kanalen zoals Facebook en Instagram. Niet alleen via onze webshop showen wij onze collecties maar ook via de bekende kanalen. Maar dat niet alleen, we doen meer op social media. Zo hebben we online veilingen, artikelen waar je op kan mee bieden en jij zelf je prijs bepaald en hebben we vaker leuke winacties. Hebben we jullie nieuwsgierig gemaakt? Dat kunnen wij ons voorstellen, bekijk dan vlug onze kanalen.

   & 

Hoe komen we aan deze naam?

We krijgen heel vaak de vraag hoe we op de naam Happy Screamers gekomen zijn. In 2014 besloot de huidige eigenaresse dat ze met kleding wilden beginnen. In haar toenmalige baan vond zij geen passie en plezier meer en besloot om te beginnen met kinderkleding. Om je in te schrijven bij de Kamer van Koophandel wordt natuurlijk gevraagd om een firma naam. Tijdens het brainstormen kwamen diverse namen voorbij die het net niet waren en op dat moment dat we een beetje vast zaten gebeurde het... Haar twee zoontjes begonnen wat te stoeien onder elkaar en in eens schoot het te binnen... Happy Screamers moest het worden, kinderen zijn nu eenmaal vrolijke schreeuwertjes. Nog steeds leggen wij het ons klanten uit met een brede glimlach op het gezicht en dan hoor je al snel "O, vandaar de naam".

 

© 2014 - 2024 Happy Screamers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel